Kariyer Planlama Dersi Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

•  15 Şubat 2021 Pazartesi

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı bahar döneminde okutulmak üzere üniversitemiz tüm bölüm ve programlarında uygulanacak olan “Kariyer Planlama Dersi”nin tanıtım toplantısı 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. KARMER Merkez Müdürümüz Doç. Dr. Doğan Bozdoğan’ın açılış konuşmalarının ardından Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Erdem Kanışlı tarafından KARMER tanıtımı yapıldı. Kariyer Planlama Dersinin tanıtımı Öğr. Gör. Celal Altıntaş tarafından gerçekleştirilirken Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Aslı Yerlikaya üniversitemiz kariyer merkezi tarafından hazırlanan “Kariyer Planlama Ders Kitabı”nın tanıtımını yaptı. Program soru cevap kısmı ile sona erdi. Katılımlarından dolayı tüm hocalarımıza teşekkür ederiz.