Mobil Teknoloji Sektöründe Kadın Girişimci Olmak

•  10 Mart 2020 Salı

Kariyer söyleşilerinde, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezimizin bugün ki konuğu Reeder Firması Kurucu Ortağı Sezen SUNGUR SARAL'dı.

Programın açılış KARMER Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Erdem KANIŞLI gerçekleştirildi. Açılış konuşmasının ardından kariyer söyleşisine geçildi ve SARAL konuşmasında elde ettiği başarıları ve söz konusu başarılara nasıl ulaştığını anlattı. Program soru – cevap kısmı ile sona erdi Program sonunda Reeder Firması tarafından bir öğrencimize tablet bilgisayar hediye edildi. Ayrıca müdür yardımcımız Öğr. Gör. Erdem KANIŞLI tarafından konuğumuza plaket ve hediye takdimi yapıldı. Katılımlarından ve katkılarından dolayı Sezen SUNGUR SARAL' a ve programa katılım gösteren tüm personel ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.