Kariyer Eğitimleri Başladı

Kariyer Eğitimleri Başladı

•  17 Aralık 2019 Salı

TOGÜ KARMER olarak 16-22 Aralık 2019 tarihleri arasında düzenlediğimiz “Kariyer Eğitimleri”, Uygulamalı Fonetik ve Diksiyon Eğitimi ve Çağrı Merkezi Uygulamaları Eğitimi ile başladı. Alanında uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimlerimize kursiyerler büyük ilgi gösterdi.

Eğitimlerimiz devam ederken; sonraki eğitimler için de öğrencilerin yoğun bir ilgisi oldu ve bu ilgi üzerine bazı eğitimlerimizde kontenjanlar arttırıldı. Tüm eğitimlerimiz öğrencilerimize %50, personelimize %25 indirimli sunulmakta olup; ayrıca eğitimlerimize katılan kursiyer öğrencilerimiz, Amerikan Kültür Dil Kursu’ndan 200 TL tutarında indirimden yararlanmaktadır.