Kariyer Söyleşileri - Kariyerinize Sağlık

Kariyer Söyleşileri - Kariyerinize Sağlık

•  8 Aralık 2019 Pazar

“Kariyerinize Sağlık” başlığı ile gerçekleştirilen söyleşilerimizin ikincisi çeşitli ilaç firmalarının ürün tanıtım temsilcilerinin katılımıyla üniversitemiz Şehit Ömer Halis Demir Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Söyleşiye Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. İsa GÖKÇE, TOGÜ KARMER Müdürümüz Doç. Dr. Doğan BOZDOĞAN, akademik personeller ile çok sayıda öğrenci katıldı. Söyleşinin konukları Abbott firması ürün tanıtım temsilcisi Turan DAMA, Astrazeneca firması ürün tanıtım temsilcisi Mustafa Özgür BEKTAŞOĞLU, Boehringer Ingelheim firması ürün tanıtım temsilcisi Bekir Buğra SEYYAH, Pfizer firması ürün tanıtım temsilcisi Sedat EVCİMAN ve Sanovel firması ürün tanıtım temsilcisi Mustafa Melih SARAÇ'tı.

Merve ERTAN'ın sunuculuğunu yaptığı söyleşi, saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Programın açılış konuşması KARMER kariyer temsilcilerimizden Öğr. Gör. Süheyla Biriz DUMAN AVŞAR tarafından gerçekleştirdi. Üniversitemiz Araştırma ve Uygulama Hastanesi Müdürü Öğr. Gör. Salih GÜMÜŞ'ün moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşide konuklar, çalışma hayatında karşılaştıkları güçlükler hakkında bilgi vererek; CV hazırlama ve iş görüşmeleri sırasında yapılması ve yapılmaması gereken hususlar noktasında öğrencilere telkinlerde bulundular. Program soru - cevap kısmı ile devam etti.

Program sonunda konuklarımıza Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. İsa GÖKÇE tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi. Programın moderatörlüğünü gerçekleştiren Öğr. Gör. Salih GÜMÜŞ'e teşekkür belgesi, KARMER müdürümüz Doç. Dr. Doğan BOZDOĞAN tarafından takdim edildi. Belge takdimi sırasında BOZDOĞAN, iş yoğunluğu ve özel durumuna rağmen organizasyon için gelen GÜMÜŞ'e ve tüm konuklara teşekkürlerini iletti.