Kariyerinize Sağlık Etkinliklerinin İlki Turhal Sağlık Hizmetleri MYO'da Gerçekleştirildi

•  29 Kasım 2019 Cuma

“Kariyerinize Sağlık” başlığı ile gerçekleştirilmesi planlanan söyleşilerimizin ilki Turhal Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirildi. Söyleşiye TOGÜ KARMER Müdürümüz Doç. Dr. Doğan BOZDOĞAN, Turhal Sağlık Hizmetleri ve Turhal Meslek Yüksekokulu akademik personelleri ile çok sayıda öğrenci katıldı. Söyleşinin konukları Nextpharma Bölge Müdürü Ömer ERBAŞ ve Neutec Tıbbi Satış Temsilcisi Sefa POLAT’tı.

Kariyer temsilcilerimizden Edanur BÜLBÜL’ün sunuculuğunu yaptığı organizasyonun açılış konuşmasını KARMER Müdürümüz Doç. Dr. Doğan BOZDOĞAN gerçekleştirdi. Açılış konuşmasının ardından söz alan Erbaş, sunu eşliğinde iş görüşmeleri ve mülakat teknikleri hakkında bilgiler verdi. Erbaş’ın sunumları sonrasında söz alan Polat ise, kendi kariyerinden kesitler vererek öğrencilere, kariyer adımlarını atarken dikkat etmeleri gereken hususlar noktasında uyarılarda bulundu. Program sonunda katılımcılara Turhal Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Süheyla Biriz DUMAN AVŞAR tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Söyleşinin gerçekleşmesinde emeği geçen, başta konuklarımız Ömer ERBAŞ, Sefa POLAT, Turhal Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İsmail TUNA ve Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Veysel YILMAZ olmak üzere, katılım gösteren tüm akademik personele ve öğrencilere teşekkür ederiz.