Kariyer Söyleşilerimizin Konukları Sivasspor Teknik Direktörü Rıza ÇALIMBAY ve Sivasspor Takım Kaptanı Ziya ERDAL'dı

•  28 Kasım 2019 Perşembe

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğümüzce Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda düzenlenen “Kariyer Söyleşileri” programının konukları Sivasspor Teknik Direktörü Rıza ÇALIMBAY ve Sivasspor takım kaptanı Ziya ERDAL’dı. Programa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İsa Gökçe,  Rektör Danışmalarımız Prof. Dr. Kubilay Özyer ve Doç. Dr. Doğan Bozdoğan, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program, Merkez müdürümüz Doç. Dr. Doğan BOZDOĞAN’ın açılış konuşulmaları ile devam etti. Prof. Dr. Kubilay ÖZYER’in moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşide ilk sözü alan Çalımbay, futbola nasıl başladığını, neden futbolu tercih ettiğini ve hayalini kurduğu tüm hedeflere nasıl ulaştığını anlatarak, bu kulvarda yürümek isteyen gençlere, çeşitli örnekler vererek, tavsiyelerde bulundu. Çalımbay’ın ardından söz alan takım kaptanı Erdal ise futbol kariyerinin nasıl başladığını, Sivasspor’a geliş sürecini ve ileriye yönelik hedeflerini anlattı. Program soru – cevap kısmı ile devam etti.

Program sonunda üniversitemiz adına Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İsa Gökçe, Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’a, Sivasspor Kaptanı Ziya Erdal’a ve program moderatörü Prof Dr. Kubilay ÖZYER'e teşekkür belgesi ve hediye takdim etti. Konuklarımıza ayrıca Tokat Sivaslılar Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa KAYA tarafından dernek adına hediye takdim edildi.