KARMER Almus Meslek Yüksekokulu'nda

KARMER Almus Meslek Yüksekokulu'nda

•  13 Kasım 2019 Çarşamba

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak kurumumuzu tanıtmak ve öğrencilerimize eğitim vermek amacıyla üniversitemiz mezunu Çorum Ortaköy Özel İdare Müdürü Murat Aslan'ın da katılımıyla Almus Meslek Yüksekokulu'ndaydık. İlk olarak müdürümüz Doç. Dr. Doğan BOZDOĞAN'ın açılış konuşmasının ardından Kariyer Danışmanımız Süheyla Biriz DUMAN AVŞAR merkezimizin tanıtımını yaptı. Kariyer temsilcimiz Duygu DEMİREL tarafından verilen 'Özgeçmiş ve İş Görüşmeleri (Mülakatlar)' eğitimi ise öğrencilerin soruları ile son buldu.
Yüksekokul yerleşkesinde kısa bir yürüyüş ve keyifli bir yemek ile tamamladığımız etkinliğe katkılarından ve misafirperverliklerinden dolayı Almus Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Fatih POLAT'a KARMER Temsilcimiz Öğr. Gör. Celal ALTINTAŞ'a, Öğr. Gör. Burak İMRE'ye, Yüksekokul Sekreterimiz Hüseyin DEMİRTAŞ'A, tüm akademik ve idari personel ile Almus Meslek Yüksekokulu öğrencilerine teşekkür ederiz.