Kariyer Söyleşileri E - Ticaret

Kariyer Söyleşileri E - Ticaret

•  31 Ekim 2019 Perşembe

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) olarak Tokat’ın önde gelen genç iş adamlarını ve girişimcilerini E-ticaret konulu ‘Kariyer Söyleşisinde’ öğrencilerimizle buluşturduk.

15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi Milli İrade Konferans Salonunda gerçekleşen söyleşiye Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Eren Yürüdür, Erbaa Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Kubilay Özyer, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüz Doç. Dr. Doğan Bozdoğan, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Söyleşide kariyer temsilcimiz Edanur Bülbül sunucu olarak görev aldı. İlk olarak Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüz Doç. Dr. Doğan Bozdoğan yaptığı açılış konuşmasında, “Üniversitemizde faaliyet gösteren Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak öğrencilerimizin farklı meslek dallarında bilgi sahibi olmaları için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ben öncelikle bizlere her zaman destek veren Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Merkezimiz Müdür Yardımcıları ve kısmi zamanlı olarak bizlere yardımcı olan öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin ise yaptığı konuşmada, “Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezimizde sizlere örnek teşkil edecek, sizlerin gelişimine katkı sağlayacak kişileri davet etmek suretiyle kendini geliştirip sizlere fikir anlamında ışık tutacak iş adamlarımızı konuk ediyoruz. İleride iş hayatınızda başarılı olabilmeniz için birçok konuda kendinizi geliştirmeniz gerekiyor ve bizde Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezimizde bu alanlarda faydalı olmaya çalışıyoruz. Özellikle alanında isim yapmış kişileri kendinize rol model seçmenizi sağlamak istiyoruz. “dedi.

Moderatörlüğünü Erbaa Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Kubilay Özyer’in yaptığı e-ticaret konulu kariyer sohbetlerine konuşmacı olarak, Sileceksepeti.com kurucusu ve aynı zamanda Otobilir sahibi Bahadır Bilir, bisikletciden.com ve evemagaza.com siteleri kurucusu aynı zamanda Tokat Elmacıoğlu AŞ sahiplerinden Ersin Elmacıoğlu ve e-Ticaret Yönetmeni Okan Öztürk katıldı. Konuşmacılar e-ticaret hayatına atılmalarındaki sebepleri, çalışmalarını, yaşadıkları zorlukları ve insanlara ne şekilde hitap edecek ürünleri keşfettiklerini anlattılar.

Söyleşi sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin moderatör Prof. Dr. Kubilay Özyer ve söyleşiye katılan konuklara teşekkür belgesi takdim etti.

Daha sonra bisikletciden.com sitesi sahibi Ersin Elmacıoğlu’nun katkıları ile Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’in yaptığı çekiliş ile öğrenciler arasından bir kişiye bisiklet hediye edildi.