"Kariyerime Yön Ver" Projesi Gerçekleştirildi

"Kariyerime Yön Ver" Projesi Gerçekleştirildi

•  21 Haziran 2021 Pazartesi

15-18 Haziran 2021 tarihleri arasında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ve Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen il genelindeki lise son sınıf öğrencilerinin üniversite tercihlerinde daha bilinçli olabilmeleri adına “Kariyerime Yön Ver” projesi çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Öğretim Üyelerinin anlatımı ile çevrimiçi ortamda Üniversitemizin tanıtımı yapılmış olup öğrencilere tercih dönemlerinde kariyerlerinde Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’ni tercih etmelerinin ne gibi avantajlar sağlayacağı anlatılmıştır. Öğretim Üyelerimiz öğrencilerden gelen soruları samimiyetle cevap vererek sınav öncesi kafalarındaki soru işaretlerini gidermede yardımcı olmuşlardır. Üniversitemiz ve Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan işbirliğince bu proje bir kereye mahsus olmayıp yıllık düzenli olarak yapılacağı kararına varılmıştır. Projede katkısı olan Tokat Valisi Sayın Dr. Ozan Balcı’ya, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversite Rektörü Sayın Prof. Dr. Bünyamin Şahin’e, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Sayın Doç. Dr. Doğan Bozdoğan’a, Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat Küçükali’ye, Öğretim Üyelerimiz;  Doç. Dr. Hasan Coşkun, Doç. Dr. Serhat Karaman, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Erdem, Dr. Öğr. Üyesi Aygün Kalınbayrak Ercan, Dr. Öğr. Üyesi Aygül Kıssal, Dr. Öğr. Üyesi Fehim Kuruloğlu, Dr. Öğr. Üyesi Hakan Karadağ, Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Avşar, Dr. Öğr. Üyesi Murat Akdağ, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Gül, Dr. Öğr. Üyesi Sertan Talas, Dr. Öğr. Üyesi Şefika Erdem, Öğr. Gör. Dr. Aslı Yerlikaya, Öğr. Gör. Celal Altıntaş, Öğr. Gör. Gizem Çıtak, Öğr. Gör. Mehmet Murat Cömert, Öğr. Gör. Nilşah Geboloğlu, Öğr. Gör. Özlem Kum, Öğr. Gör. Sema Bilgiç, Öğr. Gör. Umut Saray, Arş. Gör. İlyas Can’a ve son olarakta Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge biriminde yer alan Murat Urfalıoğlu ve Emirhan Kefeli’ye katılım ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.