INANCA 2021

INANCA 2021

•  21 Haziran 2021 Pazartesi

Üniversitemiz tarafından desteklenen ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Öncülüğünde 18-20 Haziran 2021 tarihleri arasında düzenlenen, onursal başkanlığını Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin ŞAHİN ve kongre başkanlığını da Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüz Doç. Dr. Doğan BOZDOĞAN’ın yaptığı, “I. International Innovation Career Congress” başarıyla gerçekleştirilmiştir. Kongre başkanı Doç. Dr. Doğan BOZDOĞAN açılış konuşmasında ilk olarak kongrenin düzenlenmesindeki katkılarından ve desteklerinden dolayı kongre onursal başkanı Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin ŞAHİN’e teşekkürlerini iletti. Doç. Dr. Doğan BOZDOĞAN konuşmasında, kongrenin kariyer ve inovasyon alanında yeni bir bakış açısı getireceğini belirterek, tüm katılımcılara başarı ve iyi dilek temennilerini bulundu. Çevrimiçi gerçekleştirilen kongreye çok sayıda öğrenci ve akademisyen gerek sunum yaparak ve gerekse dinleyici olarak katılım sağladı. Yerli ve yabancı akademisyenlerin bildirileriyle katkı sağladı kongre 4 oturum şeklinde gerçekleştirildi. Sempozyuma katılan tüm akademisyen ve sektör temsilcilerine teşekkür ederiz.